Strava kompatibilitás
Létrehozta: BZS1000 | 2020-01-05 09:26:56-kor
Sziasztok!
Ha valaki fel tudna az ügyben világosítani, azt nagyon megköszönném. Elvileg összekapcsoltam az edzésonline fiókomat a Strava fiókommal, de hiába írok edzést az edzésonline naplómban, nem jelenik meg a straván.
Letöltöttem a STRAVA-t. 5,5 kilométeren 2 kilométert tévedett. 3,46 km-nek írta. A stopper legalább jó volt rajta. Semmire sem jó!
Sziasztok,
ismeri valaki az Endomondo-t? A Stravához lehet hasonló.
A Magyar Evezős Szövetség most a járványidőszakra olyan kihívásokat tett közzé, amiket az Endomondo-n keresztül lehet följegyezni. Praktikus lenne, ha ez összeköthető lenne az Edzésonline-nal.
Szerintetek meg lehet oldani? Köszönöm előre is.
Úgy tűnik tényleg én vagyok infóhülyeanalfabéta, d minimum vak, mert mostmegmár mégiscsak egyszercsak megjelent... Végülis akkor megoldódott, ez a lényeg :-)
Előzmény: lendvaibalu (2)
Szervusztok!
Bevallom, az informatika nem az én világom, de fogalmam sincs, hogyan s mit kéne csinálni, hogy a straván lévő edzés, automatkusan megjelnjen az edzésnaplóban is, mert úgy az, hogy összekapcsoltam még kevés...
Előre is köszönöm.
Szia BZS! Szerintem az EO a Stravaval csak egy irányban kompatibilis. Ezalatt azt értem, hogy a Stravara feltöltött, vagy a Stravaval rögzített edzéseket viszi át az EO-ra. Fordítva nem.
Hali Eperjessy! Milyen eszközzel rögzíted az edzést? Telefon, vagy óra?
Előzmény: Eperjessy (6)