ULTRABALATON 2012
Létrehozta: céklaági | 2012-05-17 00:11:06-kor
Az idei Ultrabalaton futással kapcsolatos topic.
Sziasztok!
A hétvégi Ultrabalatonon egy 2 fős NONSTOP csapat egyik helye sérülés miatt egy Futóbolond számára kiadó! :)
Tudom elég késő, de ha valaki mégis szívesen indulna akkor szóljon! Vagy ha tudtok valakit akkor is!
Köszi!!!
Az alábbi számon bármikor elértek:
30/4766292
Üdv.:
Tomi
bocs, de tök síkon uncsi a bicikli. hegyen érdekes csak. különben is nyilván el tudom magamnak dönteni, hogy mit akarok.
egyébként lett már csapat, köszi :)
Előzmény: Bozót (30)
Ahogy érzed....de szinte tök sík, csak fenékkel kell bírni :) Váltókba is keresnek még last minute tagokat,biztos találsz csapatot. DK?
Előzmény: monique (27)
Sérüléshullám miatt 2 főt keresünk a nonstop váltónkba. SOS!
matuskat@gmail.com
horvath.zsolt.private@gmail.com
Facebook-on van csapatkereső-Ultrabalaton izé. Én ott találtam 2csapattagot is! :)
Előzmény: monique (19)
na saaby csapatjáról lemaradtam sajna, esetleg más csapat keres még vkit?=))
Sziasztok!
Valaki tervez Ultrabalatont biciklivel? Dobhatna egy üzenetet...
Köszi!
Sziasztok!
Tegnap este kezdtem nulláról szervezni egy új csapatot non-stop futásra 5-10fő közt.
Már hárman vagyunk, ha legalább ketten jelentkeztek megvan a csapat!
Dani barátom rendszeres Kékes-csúcs futó, stabil ember, másik tagunkról nincs tapasztalatom, jómagam pedig nem gyors de stabilan futó vagyok.
Ha csatlakoznál:
Hajrá! :)
Szabi
Sziasztok!
Ha van hely valamelyik csapatban szívesen futnék a déli parton( kb. 5 perc/km).
Üdvözlettel : Vida Gábor, vidagabor13@gmail.com, +36-30/351-00-75
10 kilinként 1 sört?!!!
Mire körbeérünk az már 1 rekesz!!
De jó,hogy most nem én vezetek!
Előzmény: mjoci (9)
A kétnapos váltóba keresnék valakit magam helyett, kedvezményesen... az Edzésonline egyik csapatába:)
Sziasztok!
Ultrabalaton 10 fős nonstop váltóba keresünk még 3 bátor vállalkozó futót. Nem a gyorsaság a fontos, hanem, hogy végig jól érezzük magunkat.
Ha érdekel, írj privit, és akkor elküldöm a nevezéshez szükséges információkat.
Free Kenya!
Mira, kulturális miniszer
Szia,
A dolog annyiban változott,hogy 23,5 km-re keresünk valakit. Ő a 2.futó lenne,30.-án szombaton kb du.4-negyed 5-től futna Dörgicsétől Nemesgulácsig.
Téged esetleg érdekelne?
Előzmény: Csandy (2)
Sziasztok!
Keresünk 26 km-es távra 10 fős csapatunkba még egy futót. A táv: Gyenesdiástól- Balatonmáriafürdő2-ig tart. Kb este 8-tól kéne futni.
Előre is köszönjük.
Hajrá az ultrabalatonistáknak!!! Tartsatok ki ebben a nagy melegben is!