Budapesti 12 órás éjszakai úszóbajnokság
Létrehozta: G.Ildi | 2011-10-22 15:14:25-kor
Beszéltünk már róla Dunaújvárosban, aztán annak topikjában. Mivel úgy tűnik, összeállhat erre is egy eo-s csapat, itt az idő, hogy konkrétumokkal is előhozakodjak. :) A legfontosabb részletek megtalálhatóak itt, minden mást megbeszélünk lejjebb. Gyertek!
na hová lett a cikk?
addig is álljon itt a Bendegúz által kreált videó a versenyről:)
http://www.youtube.com/watch?v=frBk3T69C-I&context=C22978ADOEgsToPDskLNKZmLVyiuHgrdI5R5EwaM
:) nem titok, csak sz*r a humorom.. ;)
Ma fent lesz itt a honlapon, és a szervező is mára ígérte a netes publikálást. Ha nem történne meg, bekopizom neked.
Előzmény: Hoppa (95)
Ha elárulod, melyik csapatban voltál, elárulom az eredményeket! ;P
Érdeklődj a csk-dnál (estleg a fürdőkádnál. hú, ez de sz*r vol, bocsi), mindegyikük megkapta mailben az összesített eredménylistát, ill. az óránkénti lebontást. A jófejek ezt továbbították is a csapattagoknak. ;D (megint bocsi)
Előzmény: Hoppa (89)
ja, hát ebben az esetben az előző hsz-em törölve, bronzérmesek vagyunk :D
Hoppá, nem tudom, mert engem már nem is igazán érdekel, biztos jön majd valaki tájékozottab, aki megírja vagy ad egy linket.
Előzmény: Daniloo (90)
Sziasztok!
Hol lehetne megnézni az eredményeket? Én nem találom sehol...köszi
Előzmény: lajhára (88)
köszönjük szépen! a 3. helyezést lehet, h megérdemeljük, de nagyon úgy néz ki, hogy csak tiszteletből, merthogy utóbb (2 nappal az esemény után) az eredeti 4.-et hozták ki 3.-nak...
Gratulálok a Csapatnak!
Nagyon ügyesek voltatok, megérdemlitek a harmadik helyezést!
Köszönjük szépen. Nektek is nagy gratula a harmadik!
Jó volt látni a EO csapatát. Ismételten egy jó kis baráti hangulattal jöttetek.
Nem. :) Bár, ha nem csak az eredményhirdetésen tudjuk meg, hogy megvan a dobogó, lehet nem maradt volna ki..:D
Előzmény: pen (81)
Na, most meg jóreggelt. :)
Köszönöm, köszönjük a gratulációkat! :)
Külön örültem a sok új tagnak - remélem, úszunk még együtt! :))
Én is gratulálok!!! Nem vagyok megörülve az úszásért, de így csapatban biztos más lehet, mint egyedül edzeni.
Remélem, Sopronban ott tudok lenni....
Gratulálok a csapatnak, nagyon ügyesek voltatok! Remélem olvashatunk majd beszámolót az eseményekről!
Nna. Hát gratulálok mindenkinek ismét! És nem győzöm elégszer megköszönni azt a sokmindent, amivel hozzájárultatok ehhez a 12 órához. Hihetetlenül jó csapat állt össze; hozzáállásból csillagos ötös mindenkinek! :)
Hogy sima ügy a teljes taktikaváltás; ha valakinek gondja volt, hárman ugrottatok kisegíteni; a sok "úszhatok még én is néhány hosszt?" az utolsó órákban... Szuperek vagytok, nagyon büszke vagyok Rátok! Megérdemeltük a meglepetést az eredményhirdetésen.. ;)
Jó pihenést! :)
(Képek és eredmények hamarosan. Most jóéjszakát.)
Nagy Hajrá a csapatnak! Ha tényleg lesz közvetítés, én olvasom majd! Ügyesek legyetek :o)
Akik esetleg nem tudnának majd holnap aludni az izgalomtól, azokat megnyugtatom: lesz nálam notebook és net, szóval élő közvetítést fogok tolni a versenyről.
Még kezdő vagyok, nem ismerem az EO csapat tradícióit.
Nálatok is szokás a csapatkapitányt a végén ruhástól a vízbe dobni?
1. lajhára
2. Zolo
3. lokness lala
4. Bendeguz85
5. Wintreka
6. farigo82
7. smarcsu
8. Panni
9. Rosszcsont
10. dizs007
11. potther
12. zsóti - ???
13. zoliii
14. Gábor
15. ewwwil
16. G. Ildi
Most már csak úszni kell... :)
1. lajhára - rendben, rendben
2. Zolo - rendben
3. Graby - friss
4. Bendeguz85 - rendben
5. Wintreka
6. farigo82 - rendben
7. smarcsu - rendben, rendben
8. Panni - rendben
9. Rosszcsont - rendben, rendben
10. dizs007 - rendben, rendben
11. potther -rendben
12. zsóti - ???
13. zoliii - rendben
14. Gábor - rendben, rendben
15. ewwwil - rendben
16. G. Ildi - rendben, :)
1. lajhára - rendben, rendben
2. Zolo - rendben
3. Graby - friss
4. Bendeguz85 - rendben
5. Wintreka
6. farigo82 - rendben
7. smarcsu - rendben
8. Panni - rendben
9. Rosszcsont - rendben
10. dizs007 - rendben, rendben
11. potther -rendben
12. zsóti - ???
13. zoliii - friss
14. Gábor - rendben, rendben
15. ewwwil - rendben
16. G. Ildi - rendben, :)
Fél órája küldtem erről mailt az érintetteknek. ;) Dec. 1. a határidő, aztán meglátjuk.
Előzmény: ewwwil (61)
nem akarok radikális lenni (néha szokásom) de én preferálnám azt a megoldást hogy aki nem fizet egy adott időpontig és nem is hozza ezt szóba azt úgy venném hogy nem akar ő annyira úszni:P
de természetesen ez a te döntésed Ildi...sokak szerencséjére:D
Előzmény: G.Ildi (56)
1. lajhára - rendben
2. Zolo - rendben
3. Graby
4. Bendeguz85 - rendben
5. Tia
6. farigo82 - rendben
7. smarcsu - rendben
8. Panni - rendben
9. Rosszcsont - rendben
10. dizs007 - rendben
11. potther -rendben
12. zsóti
13. lokness lala
14. előbbi fia
15. ewwwil - rendben
16. G. Ildi - rendben
(17. gubcenco paul
18. zoliii)
Igen, de 16 fővel küldtem el a nevezést, amit most már elvileg nem nagyon tudok módosítani (menet közben megtettem már jópárszor).
Ennek ellenére, én lemondok az egyik félórámról, ha ezzel hozzájárulok ahhoz, hogy új tag jöjjön, és ő nem bánja, hogy kevesebbet tud úszni, mittomén esetleg nem jut neki póló stb. Kizárni nem akarok senkit!
A másik megoldás, hogy aki már régen jelentkezett, de nem fizet dec 1-jéig, annak a helyét felajánlom feltöltésre. (Ha jelzi, hogy xy ok miatt csak x.-én tud fizetni az persze más.)
És persze az utolsó pillanatos lemondások is játszanak.
(Nem akarok senkivel sem kiszúrni, se gonoszkodni, de szívesen megcsinálnám már a bosztást, és lezárnám a pénzügyeket, hogy ott helyben már ne kelljen ilyesmivel szórakozni.)
Előzmény: lajhára (55)
de 20 főig jók vagyunk, nem? arról nem is beszélve, hogy úgyis mindig van olyan, aki az utolsó pillanatban mondja le
Előzmény: G.Ildi (53)
Szia!
Ha még kell ember - a buli kedvéért - nyitott vagyok én is....
P.Z
Szia!
Egyelőre megvan a létszám, de ha valaki kiesik, rögtön neked szólunk. :)
Előzmény: gubcenco paul (52)
Lehet még jelentkezni?ha igeen akkor én benne vagyok,ha megfelelek a csapatnak én kb 19-21 perc/km tudok úszni.hajinali úszás bevalolnám.:)
Paul Gubcenco
1. lajhára - rendben
2. Zolo - rendben
3. Graby
4. Bendeguz85 - rendben
5. Tia
6. farigo82 - rendben
7. smarcsu - rendben
8. Panni - rendben
9. Rosszcsont - rendben
10. dizs007
11. potther -rendben
12. zsóti
13. lokness lala
14. előbbi fia
15. ewwwil - rendben
16. G. Ildi - rendben
Szuper!
Tőled is kérek szépen üzenetben egy mailcímet, nevet, telszámot, pólóméretet. Aztán majd e-mailen bombázlak az infókkal. :)
Potther, nem tudom, rákérdezek.
Előzmény: dizs007 (49)
Az igazi elismerés a fotós kisasszonyoké! Nélkülük eléggé kevés képenyag lett volna.
Előzmény: ewwwil (97)