Keymaze Quetchua 500 GPS
Létrehozta: anikokatai | 2011-06-21 22:40:46-kor
Van valakinek ilyen GPS-es órája? Osszátok meg lsz tapasztalataitokat. A Decathlon honlapján egy (de legalább negatív) vásárlói vélemény van róla.
Szia, nekem van egy eladó Garmin Forerunner 305-öm. Nem érdekel? Árban ugyanott van, mint a Keymaze 500, de ez még pulzusmérő funkcióval is rendelkezik. Nagyon jó kis edzőtárs! Ha érdekel, privátban megbeszélhetjük a dolgot.
Szia, nekem Keymaze van, igaz, nem pont ez, hanem a Geonaute 700. Nagyon elégedett vagyok vele, ez pulzusmérős is és GPS is van benne, útvonaltervezővel, meg olyasmivel amit még soha nem használtam.
Jó kis kütyü, semmi gond, könnyen kezelhető, egyértelmű menürendszer és megbízatóan működik. Én az oldal magyar fordításán keresztül ismerkedtem vele (nem tudok franciául), szerintem érthető a magyarázat ott is.
Előzmény: anikokatai (2)
Köszönöm, igen, mindenképpen segítettél. Én ezeket egyáltalán nem ismerem. Eszembe jutatott volna, hogy franciául próbáljam, ha a Decathlon márkája :)
Én annó néztem a Keymaze-eket ...
Nem rosszak, bár ezért a pénzért már kaphatsz egy Garmin 205-t is
Annó akivel leveleztem ez ügyben annak bejött, igaz neki a pulzusmérős változat volt. Előny, hogy magyar garis, a Deca nem szokot szívózni a garanciális kérdésekben, ellenben az ennyi pénzért kapható Garmin gari érvényesítése macerás.
Főleg francia nyelvterületen találsz fórumokat róla.
Remélem segítettem.
Én 3 éve használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Viszont most kezdi megadni magát az akku, alig lehet feltölteni. Járt már valaki így? Hova vigyem szervízbe? Csak a decathlon-ban érdemes próbálkozni?
Egyszer láttam már egy pont u. ilyen, csak kicsit más külső borítású órát más márkanéven. A deacthlonos óra nyilván ennek a clown-ja. Sajnos elfelejtettem a nevét. nem tudja véletlenül valaki?