Balaton Szupermaraton március 17-20-ig.
Létrehozta: leon01 | 2011-01-30 20:25:16-kor
Ki futja körbe a Balcsit márciusban?
Hatalmas ölelés minden résztvevőnek, nagyok vagytok, megcsináltátok, megérett a jól befektett munka gyümölcse.
Magam is csak gratulálni tudok minden résztvevőnek, függetlenül attól, hogy melyik távot teljesítette, de azért az igazi kalapemelés mégiscsak azoké, akiknek sikerült egyéniben megkerülniük a magyar tengert!
Éljen, éljen, éljen!!!! Mindenkinek aki indul! Ügyesek legyetek! Szép időt és szuper futást neketek!
Nagy hajrá mindenkinek! Dildi szemerkélő esőt, de kellemes hőmérsékletet jelentett a rajt helyszínéről :)
Újra érzem a Balatoni lázat vagy csak a hétföröl visszamaradt izomlázat. A lényeg, hogy futunk a Tó körül egy karikát.
Végre! Már csak egyet alszunk és elindul a NAGY BULI!!!Találkozunk!
Sziasztok!
Balaton Szupermaratonon a verseny utáni időszakban (délután-este) masszázst vállalok, 2500 Ft/óráért.
Szombaton egész nap ráérek, mert akkor van a pihinapom.
Ha érdekel, hívj: Mira:06-70-2487633.
Üdv és Hajrá Mindenkinek!
Mira
Jéé, nem is tudtam, hogy van ilyen topic...
Egy újszülöttnek minden vicc új. :)
A holnapi viszonlátásra! :)
992 kilivel vágok neki...1000 kilkivel akartam,de azt a 8 kilit már nincs időm lefutni.
Ugye már tudjátok egy páran , hogy készül a Péter Attila féle póló a versenyre . A Bozót csinálja . Még egyszer kérdeznénk , hogy akinek kell az jelezze sürgössen , mert a BSZM-re már hozzuk , és itt futunk már benne . Akik a másik fórumon jelezték hogy kérnek , azok is megerősíthetik itt . VAgy egyszerre mindkettön. Köszi .
Ha megláttok az első nap a rajtnál fényképezőgéppel a kezemben, tessék mosolyogni!
Sziasztok!
Balaton Szupermaratonra (Böszme - március) 4 fős 4 napos csapatba keresünk egy embert. (Sajnos az emberünket nem engedik el szabira.)
Szállás, nevezés, utazás már elintézve.
Ha érdekel, írj üzit!
Köszi!
Mira
Az idén is ott lesznek a PaksiHapsik és az EnergiDák 4043-as rajtszámmal és egy nagy adag jókedvvel:))
Sziasztok!
Feltöltöttem a Balaton Szupermaratonon készült képeimet.
Itt tudtok belőlük csemegézni:
https://picasaweb.google.com/108944172863709100446/BALATONSZUPERMARATON2011?authkey=Gv1sRgCNrsjvnTuNKO8AE#