BÉCS-MARATON
Létrehozta: Mira | 2010-12-28 15:40:11-kor
Mivel sokan megyünk, úgy gondoltam, létrehozok egy topikot, ahol a felmerülő kérdésekt meg tudjuk vitatni, illetve segíteni tudunk egymásnak.
Robirájder, JOLCSAK,
Ha gondoljatok konzultaljunk, hasonlo cipoben vagyok, en is erosen gondolkozom a kintalvason, most allnek neki a szallaskeresesnek, a pestrol kijutasban tudok segiteni.
(Illetve nekem is ez lesz az elso 42 kilcsim.)
Szesze@szesze.hu 30-2039830
Előzmény: JOLCSAK (18)
Nekem ez nagyon tetszik, szeretek futni, de nem tudom mennyire menne jól, meg érdemes-e kimennem
Sziasztok,
Én is indulok a Bécs maratonon, de inkább csak levezetésként a hétvégi (fél)balatoni szupermaraton után. :) Eredetileg úgy volt, hogy busszal megyünk, de nem jött össze a létszám, így most egyedül kell kijutnom. Mivel a némettel eléggé hadilábon állok, ezért minden olyan tanácsot/segítséget szívesen fogadnék ami segít túlélnem ezt a napot. Mondjuk egy jó szállás elérhetőségét, ahol esetleg még magyarul is tudnak, stb... :)
Szia Mira,
Én is indulok Bécsben a maratonon. Eddig feleseket fogyasztottam csak (persze a távra gondolok), ez lesz az első maratonom. Sajna futóklubbunkból, Kecskemétről egyedül megyek. Érdekelne, hogy hol szálltok meg, mert még nem foglaltam szállást. Köszi és sok sikert a következő héthez, gondolom az lesz az utolsó hard hét.
üdv, Robirájder
Előzmény: Mira (15)
Milyen rég volt hozzászólás, pedig a verseny egyre közelebb!!!!
Éremmel kapcsolatban nincs híretek? Én is nagyon kíváncsi vagyok rá!!! :-))
Úgy néz ki, sokan magyarok egy helyen leszünk elszállásolva, úgyhogy szombaton lesz közös pastaparty, vasárnap pedig bínom-bánom!
RemiAti,
a linket meg tudnád adni, amin meg lehet nézni a teljes magyar nevezési listát?
Köszi!
Mira
Előzmény: RemAti (10)
zoles 73: 13540- mi is megyünk Mosonmagyaróvárról. www.struccfutoklub.hu. Hajrá
Ó, akkor egy újabb maraton Athén után, ahol együtt futnunk! :-)))
Mikor indulnátok, és mikor jönnétek visszafelé, mert lehet, betársulnánk. Bár mi hétfő estig tervezzük a "nyaralást", mert egy kicsit ünnepelni és városnézni is szeretnénk.
... és persze kéne egy csapatlista rajtszámokkal!
Kezdem is:
Mira 5115 :-)
Előzmény: Marcellus74 (5)
Mira.
készülök én is egy barátommal. ha lesz kör-email, légyszi vegyél fel engem is. saját kocsival tudok menni és vinni 2-3 embert.
köszi
Marci
Igen Mike01 arról van szó
Egy utazási tipp
Új! Kirándulójegy már városi közlekedés nélkül is!
Menettérti útra, felnőtteknek 25 €, gyermekeknek 6-14 éves korig 12,50 €.
Kirándulójegy a bécsi városi közlekedésre is
Menettérti útra, felnőtteknek 31 €, gyermekeknek 6-14 éves korig 14,30 €.
Az oda- és visszaúti utazás mellett érvényességi ideje első 2 napján korlátlan utazást biztosít Bécs valamennyi villamos- és metróvonalán, helyi autóbuszán, valamint a VOR 100-as zónáján belül a helyközi autóbuszokra, az S-Bahn-okra, az ÖBB regionális vonataira és a Wiener Lokalbahnen szerelvényeire is.
(Megjegyzés: a schwechat-i repülőtér és a Shopping City Süd a zónán kívülre esik!)
Mindkét fajta bécsi kirándulójegy az érvényesség első napjától számítva négy napig érvényes, korlátozások nélkül valamennyi vonatra, valamint átszállással az EURegio-vonatokra is.
Egy link a kozponti oldalra jo lenne, en pl. azt sem tudom melyik maratonrol van szo. Tudom... van google.
2 nap!!!!!