Bicikli
Létrehozta: Smaster | 2007-01-13 17:19:54-kor
Minden ami bicikli.
Bicaj (monti) vázméret | Országuti vázméret | Testmagasság |
15" - 16" | kevesebb mint 160 cm | |
17 " | 52 cm | 170 cm |
18" | 54 cm | 180 cm |
19" | 56 cm | 185 cm |
20" - 21" | 58 cm | 190 cm |
22" - 23 " | 62 cm | 195 cm |
Előzmény: Odemas (897)
Sziasztok!
Kinéztem egy 54 cm-es triatlon karbon bringát, de nem tudom, hogy a 179-180 centis magasságomhoz passzol-é.
Meg tudná valaki mondani, hogy nem lesz-e majom a köszörűkövön effektus?
Köszi!
:o(
Előzmény: hanita (892)
Előzmény: Smaster (893)
sziasztok,
tudna nekem valaki segíteni??ugye országútiknál meg vannak a kerók mérete, a Maliknál már vágom a dolgokat de pl a meridáknál a méretezés ugye úgy van megadva h. S-M-L...na most egy S-es méret minek felel meg, mi az a magasság ami belefér???????
köszike
Anita
Tegnap kettős Columbia siker nagyon jóa scpatuk és Cavendish nagyon megy...
Beltran lebukott nyomorék....most errre nem lehet mit mondani úgyse ért nekis semmit ...Arsmtrong segítő volt ennyi
Előzmény: Sugi (881)
Előzmény: szentedani (884)
Előzmény: pen (883)
Előzmény: Sugi (881)
nem fog Tourt nyerni, tegnap h ment már, hát sehogy...jó lehet első héten még nem tud formába jönni de tegyük fel h igen, akkor még indig ott van az időfutam ott meg angyon gyenge..
Szerintem Evans nyeri a tourt, jó hegyimenő+jó időfutammenő és már évek óta ott van csak mindig van egy Contador aki jobb, a legjobb Conta 4ever! no mind1
Az én titikos esélyesem az Kim Kirchen mindig ott van elől már évek óta, meg idén is, időfutamon hatalmasat ment, és a hegyeket is jól bírja , bár az alpokba kiváncsi leszek rá , h teljesít............Bálint mi a véleményed róla?
Előzmény: azazello (877)
Előzmény: azazello (877)
Előzmény: szentedani (872)
Előzmény: Smaster (870)
Rajta sem sokáig lesz a sárga trikó. A hegyekre leszek már kíváncsi!Ott végre jön majd egy kis izgalom.Tegnap azért nem rágtam tövig a körmömet:)De tény, hogy errre senki sem számított.
Előzmény: Smaster (870)
Előzmény: szentedani (862)
Előzmény: szentedani (861)
Eladó 1 db Ironman teljesítésével rendelkező J kb. 1500 km-t futott Bianchi országúti kerékpár.
Váz 57 cm-es Alloy 7000 tip
Első villa: Alloy 6061
Váltó: 2*9 első Shimano Tiagra, hátsó Shimano 105
Fékkarok: Shimano 105
Hajtókar: Tiagra
Pedál: Look
Óra: Cateye Strada
Amatőr bringásoknak kiváló darab, én nagyon megszeretettem.
Ára: 170.000.- Ft
Bővebb info:
20/439-ötvenhat-nyolcvankettő
Kép:http://picasaweb.google.com/sznorbert75/BringaHú de le lettem torkolva
Ó úgyis mindenki szed valamit, akkor meg sokkal jobb lenne, ha igazi nagy egyéniségek is ott lennének a Touron nem? Az Astana miért nem odavaló? Sokkal érdekesebb lenne.Délután nézzétek!Rasmussen hiányában hajrá Ricco!(bár ez a futam nem a te kedvenced lesz)
Azért ez a Tour nem az igaziNincs Astana, Rasmussen,Vinokurov,Bettini és soroljam?De azért már nagyon vártuk nem?
Hajrá Ricco!(na jó tudom..talán pár év múlva, ha időfutamokban is fejlődik)
Előzmény: kola (857)
Előzmény: zolitri (855)
Előzmény: zolitri (855)
Előzmény: szentedani (903)