Bicikli
Létrehozta: Smaster | 2007-01-13 17:19:54-kor
Minden ami bicikli.
én is tuti veszek spit:D Astana a legjobb!
Bettini h "feláldozta" magát, kis szegény Ballan jól tolta, csak olasz:D
még valami más is kell...mégtöbb anyag...most Lance kicsit leirta magát a szememben de azért ő volt a legjobb ez kétségtelen... Mocskos astana ... Hajrá SaxoBank ... Bálint az Astanás sapkádra meg lécci kenj egy kis fekáliát majd mer ugy nem lesz olyan undoritó :D... az tuti h astanás sapiban nem meek veled tekerni ... pfujj astana ( csupa kisbetűvel mint nemecsek ernőt XD )
Előzmény: Smaster (950)
Aki ért hozzá mondja meg.
A Hervisben a BALANCE kerékpár 50ezerért megéri az árát?
én indulnék bármelyikőjük helyett :))))))))))))) merjünk nagyok lenni
most akkor ilyen alapon pl. zsivoczky a. vagy még néhányan mi a francnak utaztak ki és költöttünk rájuk, hiszen nem azt kaptunk amit vártunk tőlunk...fáj....de a te mondataid is fájtak...
igyekszem Londora tisztességesen felkészülni, hogy ne okozzak csalódást:-)))
Előzmény: mentősmiti (938)
KEDVES MS.KATE !
Nem kell hozzá igazi "nagy szakértelem" csak tisztán kell látni a dolgokat akármennyire is fáj ! Pedig az utolsó körversenyén én is szurkoltam neki a televízió elött ! Ennyi erővel Te is kimehettél volna Pekingbe !
Bodrogi nem kisebb csalódás hanem szégyen !
Semmilyen nagy versenyen nem indult idén ahol a megfelelő erőt és állóképességet összegyüjthette volna a mezőnyversenyre és az időfutamra. Pedig saját bevallása szerint éremért utazott Kínába ! A kerékpáros szövetség meg MÁSFÉL MILLIÓ forintért kiutaztatta Pekingbe, hogy megismerje ,bejárja a pályát, ozt kiderült, hogy még a kerékpárját sem vitte magával! Ez vicc ! ! Sok tehetséges fiatal utánpótlástól meg megvonják a támogatást !
Pekingben a brit pályakerékpárosok nagyon odateszik magukat....egyéni és cspat üldözéses verseny...szép
Sastre nagyott ment az időfutam, simán megérdemli a Tourt, Evans nagyon elszállt, lehet h az Alpok betett neki...
Végre egy CSC-s sárga trikóban , Schleck jól tolta sztem de végső győzelemre kevés lesz sajnos...időfutam miatt...
Menchov az nagyon sunyi modon megy...ős simán ynerheti a tourt...
Előzmény: szentedani (912)
Előzmény: cinelli94 (911)
Előzmény: Smaster (910)
Robbie Hunter véleménye a doppingról és Ficcoékról!
(sztem teljesen iagaza van h alaptalanul vádolgatta Contat, mikor ő bukott le)
http://velo.hu/index.php?modul=hir&kod=3795
Köszi a segítséget!
Akkor azt hiszem ez tökéletes lesz. Igazából arra gondoltam, hogy esetleg még nagy is lehet, mert ebből a bringából ez az L-es méret.
Előzmény: szentedani (901)
Előzmény: szentedani (952)